About


Hey there! Ik ben Didem, 15 jaartjes oud, half Turks, linkshandig, een tweeling en dus ook een blogger. En gek op alles met een combinatie van koek en chocola -om je wat idee├źn te geven; Oreo, Chocolate Chip Cookie, Tutku (Turkse koekjes en echt hemel) etc.- Vind verschrikkelijk veel dingen leuk, denk aan Monki, Nesquik, lekker eten, fotograferen, Weheartit, zomer, voetballen, interieur, kaarsen, Docs, films en series en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Heb veel dromen en hoop er zo veel mogelijk van waar te kunnen maken. Ook lijkt reizen me heel leuk, gewoon omdat ik zo nieuwsgierig ben naar de wereld. Naar al die mooie (beroemde) steden of typische dorpjes. Het reizen zelf vind ik iets minder leuk omdat ik nooit kan slapen, in welk vervoersmiddel dan ook, en ook omdat ik snel hoofdpijn krijg als ik wil lezen of op mijn smartphone ga.

Ik vind het heel leuk om dingen te ontdekken en nieuwe dingen te leren, gewoon van alles te kunnen beheersen en begrijpen. Heb nog geen idee wat ik later ga doen, maar ik moet (gelukkig?) eerst nog wat jaartjes school afmaken. 

Vind het ook lief als je een reactie achterlaat of gewoon vaak mijn blog wilt bezoeken, ik schrijf met veel plezier en hoop jullie er ook blij mee te kunnen maken. Lots of love,
Didem. 

4 opmerkingen: