donderdag, oktober 8

Inspire and be inspired

Hey allemaal! Oké, ik zal maar meteen direct zijn: ik ga een pauze nemen met bloggen. Wel met een goede reden (of course), in de herfstvakantie (28 oktober om precies te zijn) vorig jaar ben ik met dit blog begonnen. Zoals ik al in dit artikel vertelde wil ik een eigen domeinnaam kopen, een nieuwe naam verzinnen, nieuwe lay-ouy en nog meer (had ik nieuw al vermeld?!), gewoon helemaal overnieuw beginnen dus. Wat ik nu wil is me a) even volledig focussen op de toetsweek die over één week begint b) ondertussen mijn nieuwe blog gaan maken, dus de nieuwe domeinnaam etc. c) ondertussen ook lekker vooruit bloggen en d) even tot adem te komen, uitrusten, en weer te leren houden van het bloggen en het voor het plezier te doen, zonder te denken 'ik moet ik moet ik moet'. Ik ga weer lekker veel op Weheartit, Pinterest en Tumblr. Ook wil ik me storten op mijn camera en fotograferen. Zo kan ik als ik een nieuw blog heb meteen met een schone lei beginnen. Zoals ik al zei zal ik in de tussentijd vooruit bloggen, ik wil eindelijk gaan beginnen met echt outfitfoto's maken, meer productfoto's en ga zo maar door. Dan zal ik alle tijd hebben om lekker dingen uit te proberen en te gaan experimenteren met fotograferen. Ik heb niet de 'bloggerdip' die je het afgelopen jaar wel op meerdere blogs hebt zien verschijnen, alleen wil ik gewoon meer kunnen uitproberen en experimenteren, zonder dat ik meteen een dwanggevoel heb om iets online te moeten gooien. 

Even mijn plannen op 'n rijtje:


  • lekker veel uitproberen met mijn camera
  • ook veel fotograferen
  • ondertussen heerlijk gaan schrijven
  • het plezier van het bloggen en het schrijven weer oppakken
  • uitrusten en relaxen (want na de toetsweek heb ik ook heerlijk vakantie!)
  • en zodra mijn nieuwe blog klaar is - ik heb nog geen idee wanneer, maar je hoort/leest/ziet het wel als hij af is - ben ik weer helemaal back to business. :)
  • (En vandaag was mijn laatste schooldag, wat tegelijkertijd ook betekent dat de toetsweek weer echt is begonnen, blehh.)


Liefs, 
Didem

1 opmerking:

  1. Volgens mij heb je de toetsweek net gehad, dus ik hoop dat het goed gegaan is! Fijne vakantie, en ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe blog! Ik heb een tijdje je blog niet kunnen volgen omdat ik te weinig tijd had (school enzo) , maar ik ga je vorige artikelen zeker terug lezen! Liefs♥

    BeantwoordenVerwijderen