donderdag, juni 18

Last-minute shopping vaderdag bij ShirtsofCotton

Hey guys, hoe gaat het daar? Ik ben in ieder geval druk bezig met het voorbereiden van mijn toetsweek (die woensdag begint), en ik zal na dit artikel helaas ook even niks meer gaan schrijven tot mijn toetsweek weer voorbij is (dinsdag 30 juni is mijn laatste dag), maar dan is het ook wel feest omdat ik dan lekker vakantie heb! Behalve de toetsweek en vakantie is er nog iets wat heel erg dichtbij is: vaderdag! Veel mensen vinden het erg moeilijk om een leuk en betaalbaar cadeau voor hun ouders te vinden, vaak zit je een dag van tevoren ook nog steeds zonder een cadeau. Laatst ben ik benaderd door de hele leuke webshop ShirtsofCottonZei luisteren heel erg naar hun doelgroep, en op basis van wat die doelgroep hun vertelt ontwikkelen en verbeteren zij producten. Benieuwd naar welke producten? Lees gauw verder!

ShirtsofCotton tshirts en shirts extra lang


Bijna elke man in Nederland heeft last van T-shirts die snel uit hun broeken kruipen en ook het billendecollet√© staat bij mannen hoog in de lijst staat van modemissers (aldus vrouwen). Dat Nederland ook not het langste volk ter wereld is was de aanleiding voor het ontstaan van ShirtsofCotton. Hun missie: het ontwikkelen van het perfecte witte T-shirt voor onder een overhemd.shirtsofcottonextralangewittetshirts

Ook is hun aanbod echt enorm (wat ik echt een pluspunt vindt) van verschillende kleuren, verschillende ronde halsshirts, verschillende v-halsshirts en ook maten die wel van xs tot 4xl (!) gaan -voor de echte lange vaders. Oh, en nog een aanrader voor de echte lange vaders: voor lange mannen is er ook een specialist voor overhemden die extra lang zijn: mouwlengte7.com Sleeve7 is 100% door en voor Nederlandse mannen langer dan 1.80m. 

En voor als je toch een verkeerde maat hebt besteld kan je het gewoon heel simpel ruilen, easy!

Zelf heb ik een shirt thuisgekregen in de kleur grijs met een prachtige v-hals. Aangezien ik geen man ben (en ook niet heel lang) is het shirt voor mijn broer. Onze ervaringen? Het zit heerlijk, het is echt een fijne stof en het ziet er zelfs zonder iets eroverheen heel mooi uit. Al helemaal met deze kleur grijs (ik vind dit altijd een hele mooie kleur bij kleren) zijn wij erg positief!
En, heb jij al iets voor vaderdag in huis?

-dit is een gesponsord artikel


With love,
Didem 

1 opmerking:

  1. Oeh, voor mij is deze tip nu net te laat. Jammer! Maar wie weet voor een volgende keer...

    BeantwoordenVerwijderen