zaterdag, februari 14

10x movies for Valentines Day

HeyYay, het is Valentijnsdag en dat betekent dat je natuurlijk ... tja niet iedereen heeft een vriendje, maar wat ga je dan doen? Je bed in duiken duuhh. En dan? Films kijken off course. Uhhh, welke films precies? De films die ik hierin ga opschrijven, lees vooral verder!


Valentijnsdag is perfect voor films, of je nou gaat naar Fifty Shades Of Grey in de bioscoop, of thuis blijft het maakt niet uit, want het blijft leuk. Als je in de bioscoop zit heb je natuurlijk al gekozen wat je gaat zien (Fifty Shades Of Grey duhh) maar als je thuis in bed ligt met veel, héél veel lekker eten (het mag gewoon hoor!) dan kan het zijn dat je wel wat inspiratie kan gebruiken voor wat je wilt kijken, dus ik heb met jullie 10 films lekker romantisch zijn, let's take a look!*Tip: klik op de titel voor de trailer!


2. The Vow


4. Titanic


10. Grease


En voor degene die het alleen film kijken niet leuk vinden, maak er een movie night van met wat vriendinnen, dat is gegarandeerd gezellig. 


Love, en maak er een leuke dag van!
Didem. 
5 opmerkingen:

 1. Titanic is zo zielig! Leuke lijst met films:)

  Liefs, Naomi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk zo'n lijstje! ik heb helemaal niets gekeken, we waren in de avond zo moe dat we rond 12 uur in slaap vielen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke films zitten ertussen <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen